KARIN DOEK – DE GROTE

AA

Functies:

  • forensisch accountant
  • onderzoeker
  • lid klachten (onderzoeks)commissie

Over Karin Doek – de Grote

“Vertrouwen is goed, controle is beter”. Deze uitdrukking is ruim 100 jaar oud en geeft in het kort weer waar het in Karin Doek-de Grote haar werk als accountant veelal om draait. Karin heeft in haar functie ruime ervaring opgedaan in haar vakgebied en in het doorvoeren van duurzame veranderingen binnen organisaties.

Met 25 jaar aan werkervaring heeft zij veel ondernemers en bestuurders mogen helpen hun organisaties te ontwikkelen. Ze heeft zich intussen geprofileerd als specialist in financiële (fraude)onderzoeken en compliance-vraagstukken. Als forensisch accountant richt zij zich op de verbinding tussen de accountancy en de juridische disciplines, met als doel het bereiken van een effectiever en efficiënter onderzoek bij vermoeden van financiële misstanden.

In haar eigen praktijk begeleidt ze tevens accountantskantoren met risicovraagstukken binnen hun cliëntendossiers. Wij zijn binnen ons netwerk mooie samenwerkingen met professionals zoals Karin aangegaan zodat onze partners hun specialismen naar behoefte kunnen inzetten. Competentiemanagement in optima forma!