Nieuwe training:

WAARHEIDSVINDING & DE KRACHT VAN PROFILING

Het zijn altijd mensen die foute of stoute dingen doen, zoals frauderen, discrimineren en machtsmisbruik.
Dergelijke gedragingen kunnen schadelijk zijn voor uw organisatie, uw medemens en uw eigen reputatie. Het door middel van onderzoek achterhalen van waarheden tussen leugens kan uitkomst bieden. Ook de ‘bewaking aan de poort’ is van belang in preventieve zin. Denk bijvoorbeeld aan een potentiële zakenpartner of een sollicitant die u – naast mooie papieren, beloftes en een vlotte babbel – toch ook een unheimisch onderbuikgevoel kan geven. In deze training leert u daarop effectief te kunnen anticiperen. Wij hebben inmiddels de laatste hand gelegd aan onze nieuwe modulaire training met daarin aandacht voor:

  • integriteit en de mogelijke schendingen daarvan
  • menselijke gedragingen (oorsprong van gedrag, onderliggende intenties)
  • uw effectiviteit op gebied van fraudebeheersing en integriteitmanagement
  • profiling: het beter kunnen ‘lezen’ van uw medemens (leugens // waarheid)
  • tips en oefeningen die kunnen bijdragen aan optimale waarheidsvindingen

Ten aanzien van deze nieuwe training, bieden we drie mogelijkheden:

Een inleidend college (2PE) van twee uur, op basis waarvan deelnemers kennis kunnen maken met ons programma en nadien kunnen beslissen of ze er hongerig van zijn geworden en meer willen weten over waarheidsvinding en profiling.

Een ééndaagse training (8 PE) waarbinnen de highlights van dit programma worden belicht.

De expert-training, bestaande uit 2 blokken van 2 dagen van 6 PE-uren per dag (3 uur ochtend, lunch, 3 uur middag en met een ludiek en leerzaam avondprogramma en overnachting op een fraaie locatie) en een terugkomdag (6 PE). Totaal levert de expert-training u 18 PE punten op.

Onze nieuwe training is een must voor eenieder die geïnteresseerd is in waarheidsvinding, menselijke gedragingen en eigen effectiviteit op dit specifieke vlak.

Wij bieden de trainingsmogelijkheden ‘in-company’ aan op een door u gewenste locatie en tijdstip. Dankzij de door uzelf gekozen mate van gewenste hospitality houdt u zelf zicht op de investering. Wij de verzorgen de eendaagse en de expert-training ook op eigen locaties, vanaf september 2021 en rekening houdend met de actuele Corona-maatregelen.

Interesse? Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak. Of hou de website in de gaten voor data en locaties.