Geslaagd en dat is waarheid

Xavier is Paul Ekman Associate

Wat doe je als het merendeel van onze trainingen en colleges niet door mag gaan? Dan investeren we in onze eigen permanente educatie! Zo heeft Xavier zich verdiept in de leer van Dr Paul Ekman op gebied van micro-expressies en leugendetectie.

Zie hier het resultaat van investeren in een gekoesterde opleiding en op basis daarvan verkregen certificering.

En wat betekent dit voor onze dienstverlening?

Ons curriculum is hiermee verder uitgebreid met wetenschappelijk onderbouwde gedragsanalyse-technieken. Wij bieden trainingen aan waarin we u kennis kunnen aanreiken om, onder andere, menselijk gedrag te leren lezen en misleiding te helpen herkennen.

Als de belangen groot zijn en integriteit belangrijk is, dan is het kunnen herkennen en op basis van deugdelijke grondslagen kunnen uitsluiten van misleiding van cruciaal belang. Of het nu gaat om de werving en selectie van een kandidaat voor een sleutelpositie, het bevragen of interviewen van belanghebbende personen of het voeren van verkoopgesprekken en onderhandelingen: het kunnen vaststellen van de mate van geloofwaardigheid is hierin bijzonder waardevol en kan leed voorkomen.

Onderdelen van deze gedragsanalyse worden geïncorporeerd in onze trainingen en colleges. Omdat geen mens, team en organisatie hetzelfde is, betreft het hier altijd maatwerk.

Interesse? Neemt u gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.